Om Författaren: Lena Olsson-Lalor

Lena Olsson-Lalor är en psykoterapeut med en gedigen erfarenhet och en passion för att hjälpa människor. Med rötter i psykologins värld, som startade i Brisbane, Australien, har Lena ägnat över 25 år åt att utveckla sin kunskap och skicklighet inom psykoterapi.

Hon har mött tusentals klienter genom åren och har en unik insikt i de utmaningar som människor möter i sina liv. Denna erfarenhet har också lett till att hon utbildar andra terapeuter, delar med sig av sin kunskap och vägleder dem i deras professionella utveckling.

Lena är en familjekär person med tre barn och väntar entusiastiskt på en ny ledarhund. Förutom sitt familjeliv driver hon flera företag: KBTarna Sverige, som erbjuder handledning till terapeuter, KBT-kliniken Norr, som fokuserar på klientarbete, samt Lev Som Du Vill, som är inriktad på coachning och självhjälp.

Hennes engagemang sträcker sig även till utbildningsområdet genom Bli en Bättre Behandlare, där hon erbjuder webbaserade utbildningar inom Kognitiv Beteendeterapi. Lena är inte bara en engagerad terapeut och företagsledare, utan också en författare som strävar efter att ge praktiska verktyg och insikter för att förbättra livskvaliteten för sina läsare.

Lena Olsson-Lalors bok ”Slut Fred med Stressen” är resultatet av hennes långa erfarenhet, både personligt och professionellt, och hennes önskan att dela med sig av denna kunskap till en bredare publik.

Varukorg
Rulla till toppen